UVJETI I ODREDBE

Osnovni pojmovi

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom Prodavatelja, internet trgovine INpersonalize shop, adrese https://inpersonalize.webnode.hr/ (u daljnjem tekstu INpersonalize shop), tvrtke Inauro j.d.o.o., Ante Starčevića 32, 21300 Makarska (u daljnjem tekstu Inauro j.d.o.o.).Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca.
Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Osobni podaci i poslovna sposobnost

Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, punoljetan te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda putem internet trgovine INpersonalize shop.
Sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka, Inauro j.d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke, koji su nužni za ispunjavanje obveza.

Narudžba i sklapanje ugovora

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao neregistrirani korisnik.
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti e-bankingom, općom uplatom te pouzećem.
U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Inauro j.d.o.o. zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.
Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Inauro j.d.o.o. će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Naručeni proizvod, ovisno o tome je li dostupan na skladištu, Inauro j.d.o.o. isporučuje u najkraćem mogućem roku.

Kupnja u internetskoj trgovini

Kod svakog proizvoda su ispisani detalji - ime proizvoda, kratak opis, karakteristike i cijena.
Cijene istaknute na stranicama pored pojedinog proizvoda vrijede za sve oblike plaćanja.
Cijena poštarine nije uključena u cijenu proizvoda.
Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija "košarica" i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete plaćati uplatnicom (samo za teritorij Hrvatske). Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku, te će vam biti ponuđena opcija čekanja dolaska artikla, zamjena za drugi odgovarajući artikl ili povrat novca u punom iznosu. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom "Košarica".
U slučaju gore navedene uplate, Kupac odgovara i snosi rizik za točnost i istinitost dostavljenih podataka, jer će Inauro j.d.o.o. izvršiti povrat sredstava sukladno dostavljenim podacima.

Naplata

Naručene proizvode kupac će platiti virmanski ili uplatnicom, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB te naziv i adresu tvrtke ili obrta.

Cijene su izražene u kunama.   U sve cijene je uračunat PDV. U slučaju znatnih promjena tečaja zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tipografske pogreške.

Reklamacije

Svi proizvodi su prije predaje dostavljačima detaljno pregledani i u ispravnom stanju isporučeni. Nakon primitka pošiljku obavezno raspakirajte i pregledajte, te ukoliko primijetite oštećenja nastala u transportu ili ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi, niste dužni preuzeti pošiljku, već ju vratite dostavljaču i odmah nas obavijestite o tome. Dostavljač će nam vratiti oštećenu pošiljku, a vama će biti poslana nova pošiljka, na naš trošak. Pogrešno naručenu robu ne zamjenjujemo. U vašem paketu koji ćete primiti nalazi se račun za robu koju dobivate. U slučaju da ne dobijete račun u skladu s narudžbom ili dobivenom robom:1. Napišite pismo sa navedenim punim imenom, adresom, brojem telefona, e-mail adresom, koje artikle vraćate (količina, veličina itd), opis zašto vraćate i što želite da učinimo (mijenjati za drugi proizvod, povrat novca itd.).2. Vašu pošiljku sa pismom vratite na adresu: Inauro j.d.o.o , Ante Starčevića 32, 21300 Makarska. Osigurajte se tako da pošiljku obavezno pošaljete uz potvrdu o primitku pošiljke. Tako ćete biti sigurni da je vaša pošiljka sigurno isporučena i na pravoj adresi. Ako pošaljete paket bez potvrđenog uručenja, nitko neće biti odgovoran za gubitak ili oštećenje vaše pošiljke. Molimo vas da svakako prihvatite ovaj savjet! Inauro j.d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca. Kupčevo je pravo da vrati proizvod u sljedećim slučajevima:
- dostava proizvoda koji nisu naručeni
- dostava proizvoda koji su oštećeni
- dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke. Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku. NAKNADA ZA PONOVNO NARUČIVANJEAko zaprimimo vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo razmjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa vam se, gruba pogreška u okusu/izgledu), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

Podaci o proizvodima

Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Inauro j.d.o.o. osobito ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke monitora na računalu Kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.
U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.
Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani u INpersonalize shopu, podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanim u INpersonalize shopu, Inauro j.d.o.o. zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Raspoloživost proizvoda

Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi na skladištu te proizvodi koji nisu raspoloživi na skladištu, ali su dobavljivi u roku od 7 radnih dana, ne uključujući subotu.

Dostava

Cijenjenim kupcima nudimo dostavu putem HP Express dostave. Rokovi dostave su od 2 do 14 radnih dana unutar Hrvatske. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva oštećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.Poštarina za većinu narudžbi iznosi 35,00 kuna, a ukoliko vrijednost naručene robe prelazi 500,00 kn roba će biti naplaćena i isporučena bez troška dostave. Ukoliko kupac zahtjeva da se pošiljka dostavi expresno, pošiljka će biti poslana kurirskom službom i naplaćena po važećem cjeniku kurirske službe pri isporuci.
U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda.
U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drukčije naznačeno (naznaka - dostava besplatna). Besplatna dostava vrijedi samo na području Republike Hrvatske.Inauro j.d.o.o. se obvezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora.
Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.
Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati Inauro j.d.o.o. jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti: da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-poštom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja ili da naručeni proizvod preuzme na adresi skladišta Inauro j.d.o.o., uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.
Kada Inauro j.d.o.o. putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu odnosno Primatelju, Kupac odnosno Primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Nedostaci na proizvodu

Inauro j.d.o.o. ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe, ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.
Inauro j.d.o.o. ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju ako tehničke mogućnosti opreme Kupca odnosno Primatelja nisu dovoljne za ispravno korištenje proizvodom, kao i ako osobna svojstva Kupca odnosno Primatelja nisu dovoljna za upotrebu proizvoda.
U slučaju nedostataka na proizvodu Kupac može raskinuti ugovor samo ako je prethodno dao Prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora.

Ostali uvjeti

Za valjanu narudžbu proizvoda osoba koja popunjava narudžbu mora biti starija od 18 godina. Inauro j.d.o.o. ima pravo jednostrano promijeniti ove Uvjete prodaje bez prethodne najave. Sve kupljene proizvode Inauro j.d.o.o. će isporučiti po uvjetima važećim u trenutku sklapanja ugovora.

Primjena uvjeta prodaje

Korištenjem usluga internet trgovine INpersonalize shop prihvaćate ove Uvjete prodaje. Ako niste suglasni s Uvjetima, nemojte koristiti ove stranice niti putem njih naručivati proizvode.

Autorska prava

Inauro j.d.o.o. je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima ove internet stranice.Cjelokupan sadržaj s internet stranice ne smije se koristiti bez dopuštenja Inauro j.d.o.o., niti ustupati trećim osobama.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.

Inauro j.d.o.o.

Ante Starčevića 32, 21300 Makarska
Temeljni kapital od 10,00 kn uplaćen je u cijelosti.
Direktor: Ivona Novaković, OIB. 80674967602. , MBS. 060293578

IBAN: HR2323400091510968912 kod Privredne banke d.d. Zagreb